X
تبلیغات
رایتل

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

کیک مخملی قرمز


اینم آموزش کیک مخملی قرمز که گفته بودم دستورش رو میذارم


یه کیک خوشگل برای ولنتاین و تولد .



مواد لازم

  •  نمک نوک قاشق چایخوری
  • آرد  2 پیمانه

  •   بکینگ پودر  1 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذا خوری
  • رنگ غذا قرمز: 1و1/2 قاشق چای خوری
  • کره :115 گرم (به دمای اتاق رسیده)
  • تخم مرغ  2 عدد به دمای اتاق
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • شکر 1و 1/2 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه شیر
  • 1  قاشق چای خوری سرکه سفید
  • 1  قاشق چای خوری جوش شیرین
  • انسانس بادام ( دلخواه)

آرد و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو با هم الک کنیدو در یه کاسه بریزید و کنار بذارید .

تو یه کاسه ی کوچیک رنگ غذا رو همراه پودر کاکائو مخلوط کنید تا مثل یه خمیر بشه.



کره و شکر رو خوب با هم بزنید تا سبک بشه . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب هم بزنید .


مخلوط رنگ و پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید .



1/3 آرد رو اضافه کنید و هم بزنید .

بعد نصف شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد دوباره مابقی آرد رو اضافه کنید و هم بزنید و سپس مابقی شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید و مطمئن بشید کاملا مخلوط شدن. در اینجا اگه خواستید انسانس بادام رو اضافه کنید و هم بزنید.



در آخر سرکه و جوش شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید. 


بعد کیک رو داخل قالبی که از قبل کره مالیدید و ارد پاشی کردید.(یا میتونید تو قالب کاغذ روغنی بندازید) بریزید . ( میتونید مواد رو به طور مساوی تو دو تا سه تا قالب یک شکل بریزید و بذارید بپزه ) اینطوری موقعه ی تزیین کیکتون سه یا دو طبقه میشه.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت 20 تا 35 دقیقه بذارید ( اینجا بگم که فر با فر فرق داره . شما خودتون ببینید حرارت و زمان فرتون چقدر برای پخت کیک ها مناسب هست)


برای کرم پنیری روی کیک


  • پنیر خامه ایی 500 گرم یا  2 بسته ( به دمای محیط رسیده)
  • کره: 110 گرم (نرم و به دمای محیط رسیده)
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • پودر شکر یا پودر قند: 2 پیمانه
  • شیر: 1 قاشق غذا خوری


با استفاده از یک همزن برقی،  پنیر خامه ایی و کره  رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید با سرعت پایین تاموادتون روشن و یکدست بشه.

بعد پودر شکر و شیر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. و بعد از مخلوط شدن . مواد رو داخل یخچال بذارید تا یکم کرم خودش رو بگیره و بعد رو و لا به لای  لایه کیک بکشید.


برای کرم میتونید از خامه ی شیرین شده هم استفاده کنید. ولی معمولا این کیک با کرم پنیری هست.






اینم مدل قلب. (اگه قالب قلب نداشتید به این روش درست کنید )




اینم کاپ کیک مخملی قرمز



برچسب‌ها: کیک، کیک مخمل قرمزی
تاریخ ارسال: سه‌شنبه 6 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 02:38 ب.ظ | نویسنده: ... | چاپ مطلب
نظرات (27)
یکشنبه 15 دی‌ماه سال 1392 08:46 ب.ظ
نفس [ ] لینک نظر
بوسسسسسس عالی بود.
پاسخ:
مرسی عزیزم
شنبه 21 دی‌ماه سال 1392 01:40 ب.ظ
الهام [ ] لینک نظر
وای مرسی.خیلی خوشکله.فقط یه سوال داشتم : میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟و اگه میشه چقدره؟
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم
به جای کره فقط میتونید از روغن جامد استفاده کنید.
روغن مایع نمیشه. یا اینکه نصف کره نصف روغن جامد. اندازه هم همونه.
دوشنبه 7 بهمن‌ماه سال 1392 05:01 ب.ظ
نغمه [ ] لینک نظر
مرسی خیلی عالیهههههههههه..
فقط اینکه رنگ خوراکی از کجا میشه تهیه کرد.؟!؟
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم
از مغازه هایی که لوازم قنادی میفروشن.
جمعه 11 بهمن‌ماه سال 1392 01:36 ق.ظ
الهام [ ] لینک نظر
ممنون...حالا یه سوال دیگه!!115 گرم کره میشه چند پیمانه؟
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم
میشه یک سوم پیمانه .
یکشنبه 20 بهمن‌ماه سال 1392 02:08 ب.ظ
زهره [ ] لینک نظر
باران جون خیلی قشنگه . حتما خوشمزه هم می شه . دست گلت درد نکنه عزیزم .
پاسخ:
سرت درد نکنه عزیزم.
درست کن خوشت میاد
یکشنبه 11 خرداد‌ماه سال 1393 10:09 ب.ظ
armdsh [ ] لینک نظر
مرسی! بهترینید!
یه سوال: به جای رنگ خوراکی چه میشه ریخت؟؟؟
زعفران میشه؟
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم
زعفران ه م میشه ریخت ولی قرمز این رنگی نمیشه. بیشتر زرد میشه..
پنج‌شنبه 2 مرداد‌ماه سال 1393 05:09 ب.ظ
مرجان [ ] لینک نظر
چطوری میتونین با کیک شیرین پنیر ترشو بخورین
پاسخ:
پنیر خامه ایی که ترش نیست !!!!!! شیرین هست. پس تیرامیسو رو با چی درست میکنن با پنیر خامه ایی یا پنیر ماسکارپونه دیگه !!
این همه تنوع پنیر داریم.. همه ی پنیر ها که لیقوان و تبریزی نیستن...
پنج‌شنبه 30 مرداد‌ماه سال 1393 01:29 ق.ظ
الهام [ ] لینک نظر
Salimi156@yahoo.com
پنج‌شنبه 30 مرداد‌ماه سال 1393 01:32 ق.ظ
الهام [ ] لینک نظر
سلام عزیز م کیک خشگلی بود سوالم اینه که رنگ طعم کیک و عوض نمیکنه
پاسخ:
نه عزیز تاثیری نداره
شنبه 27 دی‌ماه سال 1393 01:48 ق.ظ
مهسا [ ] لینک نظر
سلام خیلی مطالب وتصاویر آموزش دسرتون مفیده من اتفاقی این سایتو دیدم چه جالب که به همه نظرات جواب میدین .دمتون گرم......خدا قوت......
پاسخ:
سلام عزیزم
خواهش میکنم دوست نازنین و خیلی خوش اومدید
ادب حکم میکنه به خاطر نظرات خوبی که میذارید جواب هم باید داده بشه.
سه‌شنبه 30 دی‌ماه سال 1393 02:10 ب.ظ
نگین [ ] لینک نظر
خسته نباشی باران جون کیکت خیلی عالی شد قربونت
پاسخ:
سلامت باشی عزیزم
چهارشنبه 8 بهمن‌ماه سال 1393 02:41 ب.ظ
نگین [ ] لینک نظر
باران جون میشه به جای رنگ از اب لبو استفاده کرد؟
پاسخ:
اره عزیزم میشه ولی به این پررنگی نمیشه
شنبه 11 بهمن‌ماه سال 1393 08:40 ب.ظ
نگین [ ] لینک نظر
چه مقدار اب لبو نیاز داره؟
پاسخ:
کم کم اضافه کن و ببین رنگ دلخواهت رو میده. همونقدر بریز.. فقط خیلی زیاد نشه
یکشنبه 9 فروردین‌ماه سال 1394 03:24 ب.ظ
فلفلی [ ] لینک نظر
سلام باران جان،سال نو مبارک.....
یه سوال داشتم میشه سرکه سفید وجوش شیرین حذف کرد؟سرکه توی طعم کیک تاثیر نداره؟
پاسخ:
سلام عزیزم
سال نو شما هم مبارک ..
نه نمیشه. جوش شیرین رو میتونید کمتر بریزید. ولی سرکه باید باشه..
تو طعم هیچ تاثیری نداره..
دوشنبه 7 اردیبهشت‌ماه سال 1394 01:34 ب.ظ
parisa [ ] لینک نظر
سلااام میخاستم بپرسم اسن کیک بعد از پخت افزایش حجم داره؟چ قدر از قالب باید پر شه و جای خالی لازم داره؟
و اینکه چج.ری تشخیص بدیم که کیک پخته و از ته گرفتن اون جلو گیری کنیم..
این کیک تا په قدر تازه میمونه و قابل مصرفه؟ممنون میشم جواب بدین
پاسخ:
سلام عزیزم
بله داره
برای هرکیکی همیشه 2/3 قالب رو پر کنید.
تقریبا اوخار تایمی که بهتون دادن تو فر داخل کیک خلال دندون بزنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی کیک پخته شده...
تا 4 یا 5 روز کیفیتش خوبه .
سه‌شنبه 8 اردیبهشت‌ماه سال 1394 07:32 ق.ظ
مریم [ ] لینک نظر
ببخشید باران جون میشه به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استادانمان؟؟؟؟
پاسخ:
بهتر که جوش شیرین رو کمی استفاده کنید... یکم که عیب نداره
پنج‌شنبه 10 اردیبهشت‌ماه سال 1394 10:20 ق.ظ
soha [ ] لینک نظر
با سلام وخسته نباشید
باران جان امکان داره بجای سرکه سفید، از سرکه انگور استفاده کنم؟
پاسخ:
سلام عزیزم
نه عزیزم نمیشه...
یکشنبه 14 تیر‌ماه سال 1394 03:36 ب.ظ
فریبا [ ] لینک نظر
سلام عزیزم یک سوال داشتم گلم کیک مخملی در مایکرو ویو هم میشه تهیه کرد؟
پاسخ:
سلام عزیزم
کلا کیک میشه تو مایکرو درست کرد ولی سلاردام ... تومایکرو معمولیخشک میشه به نظر من جالب نمیشه ..
دوشنبه 12 مرداد‌ماه سال 1394 09:38 ق.ظ
مهلا [ ] لینک نظر
سلام عزیزم مامانم یه دونه عین این درست کرد جاتون واقعا خالی بود مرسی از پیشنهادتون...................
مررررررررررررررر30
پاسخ:
سلام عزیزم
خواهش میکنم عزیزم نوش جونتون
شنبه 31 مرداد‌ماه سال 1394 08:57 ق.ظ
مریم [ ] لینک نظر
سلام
خسته نباشید
یه سوال: تو بعضی از سایتها داخل کرم پنیری خامه فرم گرفته هم اضافه کرده. چه تاثیری داره و آیا لازمه؟ بدون خامه خوب در میاد که خوش فرم باشه؟
ممنون
پاسخ:
سلام عزیزم
میتونید اضافه کنید خوش طعم تر میشه..
بدون خامه هم اگه طعم پنیر رو دوست داشته باشید به نظر من عالیه..
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1394 09:01 ق.ظ
مریم [ ] لینک نظر
سلام
خسته نباشید.
وافعا کیک جالبیه.
میخواستم بدونم میشه تو کیک پز هم درست کرد این کیک رو؟ و اگه میشه این مواد برای کیک پز کم نیست؟ مثلا دو برابرش کنم بهتر نیست؟ ممنون
پاسخ:
سلام عزیزم
میشه درست کرد
ولی من تا حالا تو کیک پز درست نکردم
بستگی به سایز کیک پزتون داره اگه خیلی بزرگه که دستور رو دوبرابر کنید
یکشنبه 15 شهریور‌ماه سال 1394 08:39 ق.ظ
نجمه [ ] لینک نظر
سلام عزیزم
خیلی عالیه فقط من یه قالب خوب دارم میشه بعد از اینکه مواد رو درست کردم توی سه مرحله بریزم تو قالب؟ینی یه مقدار بریزم بعدش که پخت ظرف رو بشورم بعدش دوباره توی قالب بریزم تا بپزه؟مواد خراب نمیشه؟
پاسخ:
سلام عزیزم
نه عزیزم خراب نمیشه اگه سرعت عملتون خوب باشه. روش سلیفون بکش و بذار یخچال و بعد استفاده کن..
جمعه 22 آبان‌ماه سال 1394 01:27 ب.ظ
nacm [ ] لینک نظر
سلام عزیزم . ممنونم از این وبلاگ خیلی خیلی خوبتون،
من همین الان این کیک و درست کردم ولی نمیدونم چرا وسطش زیاد پف نکرد، هیچ وقت همچین مشکلی با کیکهایی که درست میکنم داشتم. ایراد کارم کجاس؟ یکم خورد تو ذوقم
پاسخ:
سلام عزیزم
خواهش میکنم دوست عزیز
عزیز با یه بار هیچوقت تو ذوقت نخوره...
چیزی که باعث میشه یا مواد خوب فولد نشدن یا زیادی مخلوط شدن یا اینکه دمای فر میزون نبوده ... یعنی یا سرد بوده یا زیادی داغ....
پنج‌شنبه 28 آبان‌ماه سال 1394 08:22 ب.ظ
حنانه [ ] لینک نظر
سلام باران جان چقدر خوشگله ولی مراحلش خیلی زیاد حوصله میخواد اما براعشقم درست میکنم حتما مرسی
پاسخ:
سلام عزیزم
همه ی کیک ها همین قدر مرحله دارن دیگه...
امیدوارم با عشقت همیشه عاشقانه بمونید
چهارشنبه 25 آذر‌ماه سال 1394 04:45 ق.ظ
سمانه [ ] لینک نظر
سلام باران جون خسته نباشی با این سایت عالیت.. یه سوال داشتم: میشه تو این کیک از اسانس توت فرنگی هم استفاده کرد؟؟ ممنون
پاسخ:
سلام عزیزم
سلامت باشی
بله عزیزم میشه...
شنبه 5 دی‌ماه سال 1394 10:22 ق.ظ
سنا [ ] لینک نظر
سلام این رنگهای خوراکی به اصطلاح قرمز اصلا قرمزنیست هر چقدر میریزم صورتی یا آلبالوییه من شنیدم اصلا نمیشه رنگ قرمز رو درست کرد لطفا راهنمایی میکنید من از رنگ مایع وژله ای نیلگون استفاده میکنم
پاسخ:
سلام عزیزم
مارک ویلتون بخر کاملا قرمز هست.
نیلگون رنگاش کلا مشکل داره...
یکشنبه 20 دی‌ماه سال 1394 03:49 ب.ظ
eli [ ] لینک نظر
سلام.ممنون از دستور خوبتون
عزیزم من این کیک رو درست کردم،اما چرا پایین کیک به اندازه ۱ سانت قهوه ای  بود بعد ی رنگ گلبهی و بعد در بالای کیک رنگ کاملا قرمز بود؟میشه اشکال کارم رو بفرمایید.
طعم و بافت کیک عالی بود.
پاسخ:
سلام عزیزم
چه بانمک ! ادم کلی تلاش کنه عمرا بتونه ی کیک رو 3 رنگ دربیاره..
فکر کنم رنگ رو خوب مخلوط نکردید...
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.

رتبه سنج گوگل

رتبه سنج گوگل