X
تبلیغات
رایتل

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

نان کدو حلوایی


پاییز هست و  جشن رنگ ها و فصل کدو حلوایی 

اینم یه نان کدو حلوایی خوشمزه


 

 

مواد لازم

  • شیر 3/4 پیمانه
  • پوره کدو تنبل 1 پیمانه
  • شکر قهوایی روشن 1/3 پیمانه
  • شکر سفید 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • کره 6 قاشق غذاخوری
  • آرد 5 پیمانه
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • کره ی ذوب شده و 1 عدد تخم مرغ برای کاور نان 
  • کمی گردو

طرز تهیه

خمیر مایه را همراه 1 قاشق شکر سفید و کمی شیر گرم ( گرمای شیر در حدی باشه که وقتی انگشت میزنید دست را نسوزنه ولی گرما رو حس کنید) داخل ظرفی ریخته و 10 دقیقه در جای گرم و تاریک میذاریم تا عمل بیاد .

کدو را  داخل فر یا روی گاز می پزیم .. بعد از پخت پوره میکنیم. با غذاساز یا گوشتکوب برقی..

مابقی شیر را گرم کرده به طوری که نتوانید با دست لمس کنید سپس کره را داخل شیر ریخته و میگذاریم تا ذوب بشود

سپس شکرها را به همراه پوره ی کدو اضافه میکنیم و کمی هم میزینم



خمیر مایه ، تخم مرغ و سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر به دست نچسبد. آرد رو کم کم اضافه کنید..





سپس خمیر را در ظرفی تمیز که کمی چرب کرده بگذارید روی ان را بپوشانید و 45 دقیقه در جای گرم استراحت دهید..




خمیر که اماده شد با مشت پف خمیر را بگیرید .



سطحی را ارد پاشی کنید و خمیر را به د و قسمت مساوی تقسیم کنید  و هر قسمت را رول استوانه ایی کرده و هر رول را به 10 قسمت تقسیم کنید و چونه گیر کنید .



هرچونه گرد را با کف دست فشار دهید تا صاف و پهن بشه




و بعد با چاقو به 8 قسمت برش بزنید



وسط خمیر را با انگشت سوراخ کنید



داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته نون ها را بچینید و دوباره 40 دقیقه در جای گرم استراحت دهید. اگه سوراخ های وسط نان به خاطر پفت از بین رفت دوباره با انگشت سوراخ کنید.



1 عدد تخم مرغ رو مال را در کاسه ایی شکسته هم میزنیم تا از لختگی دربیاد و سپس با یک قلمو روی نان ها میکشیم..



و نان ها در فر از پیش گرم شده با دمای 175 به مدت 9 تا 12  بگذارید تا روی نان ها طلایی شود

بعد از خارج کردن از فر گردوها را از وسط نصف کرده داخل سوراخ بگذارید و سریع تا وقتی نان ها داغ است کره ی ذوب شده را با قلمو روی نان ها بکشید تا براق شود....




تاریخ ارسال: چهارشنبه 12 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 11:26 ب.ظ | نویسنده: ... | چاپ مطلب
نظرات (2)
دوشنبه 14 اردیبهشت‌ماه سال 1394 09:47 ب.ظ
فیروزه [ ] لینک نظر
ممنون از دستور خوبتون .این نون رو درست کردم عالی بود
پاسخ:
نوش جونتون . خوشحالم که دوست داشتید
چهارشنبه 23 دی‌ماه سال 1394 04:42 ب.ظ
زهرا [ ] لینک نظر
سلام
بجای کره، میشه از روغن مایع استفاده کرد؟ واسه داخل مواد
پاسخ:
سلام عزیزم
به جای کره روغن جامد استفاده کنید . روغن مایع نمیشه..
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.

رتبه سنج گوگل

رتبه سنج گوگل