ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید
ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

نان کدو حلوایی


پاییز هست و  جشن رنگ ها و فصل کدو حلوایی 

اینم یه نان کدو حلوایی خوشمزه


 

 

مواد لازم

  • شیر 3/4 پیمانه
  • پوره کدو تنبل 1 پیمانه
  • شکر قهوایی روشن 1/3 پیمانه
  • شکر سفید 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • کره 6 قاشق غذاخوری
  • آرد 5 پیمانه
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • کره ی ذوب شده و 1 عدد تخم مرغ برای کاور نان 
  • کمی گردو

طرز تهیه

خمیر مایه را همراه 1 قاشق شکر سفید و کمی شیر گرم ( گرمای شیر در حدی باشه که وقتی انگشت میزنید دست را نسوزنه ولی گرما رو حس کنید) داخل ظرفی ریخته و 10 دقیقه در جای گرم و تاریک میذاریم تا عمل بیاد .

کدو را  داخل فر یا روی گاز می پزیم .. بعد از پخت پوره میکنیم. با غذاساز یا گوشتکوب برقی..

مابقی شیر را گرم کرده به طوری که نتوانید با دست لمس کنید سپس کره را داخل شیر ریخته و میگذاریم تا ذوب بشود

سپس شکرها را به همراه پوره ی کدو اضافه میکنیم و کمی هم میزینم



خمیر مایه ، تخم مرغ و سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر به دست نچسبد. آرد رو کم کم اضافه کنید..





سپس خمیر را در ظرفی تمیز که کمی چرب کرده بگذارید روی ان را بپوشانید و 45 دقیقه در جای گرم استراحت دهید..




خمیر که اماده شد با مشت پف خمیر را بگیرید .



سطحی را ارد پاشی کنید و خمیر را به د و قسمت مساوی تقسیم کنید  و هر قسمت را رول استوانه ایی کرده و هر رول را به 10 قسمت تقسیم کنید و چونه گیر کنید .



هرچونه گرد را با کف دست فشار دهید تا صاف و پهن بشه




و بعد با چاقو به 8 قسمت برش بزنید



وسط خمیر را با انگشت سوراخ کنید



داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته نون ها را بچینید و دوباره 40 دقیقه در جای گرم استراحت دهید. اگه سوراخ های وسط نان به خاطر پفت از بین رفت دوباره با انگشت سوراخ کنید.



1 عدد تخم مرغ رو مال را در کاسه ایی شکسته هم میزنیم تا از لختگی دربیاد و سپس با یک قلمو روی نان ها میکشیم..



و نان ها در فر از پیش گرم شده با دمای 175 به مدت 9 تا 12  بگذارید تا روی نان ها طلایی شود

بعد از خارج کردن از فر گردوها را از وسط نصف کرده داخل سوراخ بگذارید و سریع تا وقتی نان ها داغ است کره ی ذوب شده را با قلمو روی نان ها بکشید تا براق شود....




نظرات 2 + ارسال نظر
فیروزه دوشنبه 14 اردیبهشت‌ماه سال 1394 ساعت 09:47 ب.ظ

ممنون از دستور خوبتون .این نون رو درست کردم عالی بود

نوش جونتون . خوشحالم که دوست داشتید

زهرا چهارشنبه 23 دی‌ماه سال 1394 ساعت 04:42 ب.ظ

سلام
بجای کره، میشه از روغن مایع استفاده کرد؟ واسه داخل مواد

سلام عزیزم
به جای کره روغن جامد استفاده کنید . روغن مایع نمیشه..

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد