X
تبلیغات
رایتل

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

مرغ با پنیر و قارچ


یه غذای دلچسب برای روزهایی که زیاد وقت ندارید به فر هم احتیاج نداره..




  

  مواد لازم

  1.  سینه ی مرغ  صاف و بدون استخوان 4 عدد
  2. قارچ اسلایس شده 400 گرم
  3. پنیر پیتزا یا پارمسان 120 گرم
  4. روغن زیتون یا روغن معمولی 4 قاشق غذاخوری
  5. آرد 1/3 پیمانه
  6. نمک و فلفل به میزان لازم
  7. آب مرغ 1/2 پیمانه ( اگر اب مرغ ندارید از عصاره ی مرغ استفاده کنید به این صورت عصاره مرغ رو در 1/2 پیمانه اب گرم حل کنید )
  8. سرکه ی بالزامیک 1/4 قاشق غذاخوری
  9. آویشن 1/2 قاشق غذاخوری
  10. آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری

 سینه ی مرغ رو از وسط نصف کنید



قارچ رو بشورید و با دستمال حوله ایی خشک کنید و بعد اسلایس کنید



پنیر را رنده کنید



ارد سفید ، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید



مرغ را در ارد بغلتونید



تو یه تابه روغن بریزید و مرغ ها رو در اون با حرارت کمی بالا تفت بدید

دو طرف رو که تفت دادید از روی حرارت بردارید



تو یه تابه قارچ ها ی اسلایس شده رو بریزید و کمی تفت بدید سپس سرکه، اب مرغ، نمک و فلفل و اویشن رو اضافه کنید حدود 6 دقیقه تفت بدید و بعد آرد ذرت رو اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت بدید
 تا سس کمی غلیظ بشه



مرغ ها رو دوباره داخل تابه بریزید حرارت کم باشه سپس از سس قارچ روی مرغ ها بریزید



روی سس قارچ کمی پنیر بریزید



در تابه رو بذارید و اجازه بدید پنیر ذوب بشه



با سیب زمینی پخته و ذرت و نخود فرنگی یا هر سبزیجات بخارپزی که دوست داشتید میل کنید



تاریخ ارسال: جمعه 14 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 04:58 ب.ظ | نویسنده: ... | چاپ مطلب
نظرات (3)
چهارشنبه 17 دی‌ماه سال 1393 12:58 ق.ظ
مارال [ ] لینک نظر
عالی
پاسخ:
پنج‌شنبه 25 دی‌ماه سال 1393 05:04 ب.ظ
محمد [ ] لینک نظر
عالی بودش وقت زیادی میگیره بازم

اون جمله آخر مطالبتونم حذف کنید
خوشم نیومد .......
پاسخ:
وقت زیادی نمیگره.
اون جمله ی اخر هم کار من نبود. وبم هک شده بود و اون هکر بی وجدان گذاشته بود. الان که وبم رو پس گرفتم اونها رو هم پاک کردم.
چهارشنبه 15 مهر‌ماه سال 1394 01:32 ب.ظ
مژی [ ] لینک نظر
ممنون عزیزم.
توو یه جمله می گم کلا حرف نداری
پاسخ:
ممنون عزیزم شما لطف داری
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.

رتبه سنج گوگل

رتبه سنج گوگل