X
تبلیغات
رایتل

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

پوست مرکبات شکری


پوست مرکبات شکری یکی از اون قرتی بازی هایی که  جدیدا   رو میزهایی پذیرایی مخصوصا یلدا ظاهر شده... 

در فرنگستان حاضری میفروشن  ... حالا در مام وطن  حاضریش وجود نداره. خودمون میسازیمش... 


 

 

پوست پرتقال  5 عدد 

شکر 2 لیوان 

آب 2 لیوان  

اب برای گرفتن تلخی پوست پرتقال  


پوست پرتقال یا لیمو یا نارنگی  رو کنده و خلالی خرد کنید. سعی کنید یکدست و تمیز باشه..

میتونید مکعبی هم خرد کنید و برای داخل نانها و شیرینها نگه دارید... خارجیها اکثرا این پوست مرکبات شکری رو داخل شیرینی ها و نان هاشون مخصوصا تو کریسمس  استفاده می کنن... 

قسمت سفید پوست مرکبات  رو سعی کنید تا جایی که میشه بگیرید . این سفیدی پوست مرکبات هست که باعث تلخی میشه... 





خلال ها رو تو قابلمه میریزم و  می گیریم زیر شیر آب و پر میکنیم.. تقربیا حدود  2 لیوان آب . 

و میزاریم روی حرارات  و شعله رو  بلند میکنیم تا بجوشه.. 

وقتی جوشید خالی میکنیم تو آبکش و روش آب سرد میگیریم.

مجداد میریزیم تو قابلمه و روش آب میریزم و روی حرارت میزاریم تا بجوشه. این کار رو 3 مرتبه دیگه انجام میدیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته بشه..  یعنی کلا 4 بار میشه.. 



حالا 2 لیوان شکر و 2 لیوان آب رو داخل قابلمه ایی ریخته و  هم میزنیم تا شکر حل شه و بعد روی حرارت میزاریم 

وقتی خواست بجوش بیاد پوست پرتقال ها رو بهش اضافه میکنیم. 

دیگه هم  نمیزینم..  سعی کنید جلوی خودتون رو بگیرید و هم نزنید..  چون شکر به دیواره قابلمه میچسیه و بعد مجدد وارد شربت میشه و بعدها باعث شکرک زدن شربت  میشه..البته اگه خواستید از شربتش استفاده کنید این نکات رو رعایت کنید.  اگه نخواستید شربت رو که هیچ راحت باشید هم بزنید. 

از این شربت برای مرطوب کردن لایه های کیک و دسر و... میشه استفاده کرد... 

مدت زمانش از 40 دقیقه هست تا دو ساعت بستگی به سایز قابلمه و پوست مرکباتتون داره. همیشه هم نسبت شکر و آب باید مساوی باشه.. 

پوست مرکبات رو بچشید اگه شیرین شده بود کافیه.. البته ممکن یه ته مزه تندی پوست پرتقالم بده که اگه سفیدی های پوست پرتقال رو خوب گرفته باشید این  ته مزه تندی  کمتر  میشه.. 






 بعد  شیرین شدن مرکبات رو تو آبکش میریزم. زیر ابکش یه کاسه بزارید  برای شربتش..  به مدت چند ساعت  میزاریم بمونه یا اینکه یه صبح تا شب داخل یخچال البته بزارید تو آبکش بمونه.. 

بعد پوست ها رو داخل شکر بغلتونید و روی آبکش بریزید و بزاردی بمونه تا کاملا خشک بشه.. بعد بریزید تو ی زیپ لاک و داخل یخچال نگهش دارید... 

میتونید شکلات رو ذوب کنید و یه طرف  خلال های خشک شده رو داخل شکلات بزنید .. 

می تونید از انواع قالب ها برای زیبا تر شدنش استفاده کنید. مثلا پوست مرکبات رو با قالب قلب و ستاره و گل بزنید و بعد خشک کنید...  







تاریخ ارسال: یکشنبه 29 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 02:51 ب.ظ | نویسنده: ... | چاپ مطلب
نظرات (2)
یکشنبه 6 دی‌ماه سال 1394 06:45 ب.ظ
علی امین زاده [ ] لینک نظر
قرتی بازی!
پاسخ:
سه‌شنبه 3 فروردین‌ماه سال 1395 01:41 ب.ظ
ارزو [ ] لینک نظر
با سسلام مثل همیشه کارتون عالیییییییییییییییییییییییییییییییه.روزتون بهاری
پاسخ:
سلام باشید گلم
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد

رتبه سنج گوگل

رتبه سنج گوگل