ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم
اول گلبرگ ها رو خوب جدا میکنیم و تو آبکش میریزم و میشوریم تا تمیز بشه و میزاریم ابش بره ..
بعد گلبرگها رو داخل قابلمه ریخته و آب جوش رو یکباره و سریع روی گلبرگ ها میریزیم.. آب جوش باید روی گلبرگ ها رو بگیره ..
بعد سریع دم کنی روی در قابلمه میزاریم و 24 ساعت میزاریم با در بسته بمونه تا عطر و بوی گلبرگ ها خارج نشه..
بعد از 24 ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم.. زیر آبکش یه دیگ بزارید و آبکش کنید . به هیچ وجه گلبرگ ها رو با دست فشار ندید. اینکار باعث بدرنگ شدن شربت میشه.زمان میدیم تا کاملا آب گلبرگ ها خارج بشه...
حالا داخل شربت شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم تا قوام بیاد.. در مرحله آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم . یکی دو جوش که خورد از روی حرارت برمیداریم..
میتویند در اخر کمی رنگ غذا هم به شربت اضافه کنید..