ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید
ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

شربت گل سرخ


 


مواد لازم 


  • گل محمدی تازه   نیم کیلو 
  • آب  جوش  8 پیمانه 
  • شکر   7 پیمانه 
  • جوهر لیمو   1 قاشق مربا خوری 


 اول گلبرگ ها رو خوب جدا میکنیم و تو آبکش میریزم و میشوریم تا  تمیز بشه و میزاریم ابش بره .. 






بعد گلبرگها رو داخل قابلمه ریخته و آب جوش رو یکباره  و سریع روی گلبرگ ها میریزیم..  آب جوش باید روی گلبرگ ها رو بگیره .. 

بعد سریع دم کنی روی در قابلمه میزاریم  و 24 ساعت میزاریم با در بسته بمونه تا عطر و بوی گلبرگ ها خارج نشه.. 



بعد از 24 ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم..  زیر آبکش یه دیگ بزارید و آبکش کنید . به هیچ وجه گلبرگ ها رو با دست فشار ندید. اینکار باعث بدرنگ شدن  شربت میشه.زمان میدیم تا کاملا آب گلبرگ ها خارج بشه... 

 حالا داخل شربت شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم تا قوام بیاد.. در مرحله آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم . یکی دو جوش که خورد از روی حرارت برمیداریم.. 

میتویند در اخر کمی رنگ غذا هم به شربت اضافه کنید.. 







نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد