ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
شیرینی شطرنجی زیبا
مواد لازم
آرد 250 گرم
کره به دمای محیط رسیده 170 گرم
پودر قند نرم 80 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل کمی
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کره ی نرم شده و پودر قند را با همزن میزنیم تا رنگش روشن بشه. بعد زرده ی تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و کمی هم میزینم
سپس ارد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم و یکباره به موادمون اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم . زیاد ورز ندید همین که مخلوط شد کافیه..
خمیر رو داخل کیسه میزاریم درش رو خوب میبندیم وبرای 2 ساعت داخل یخچال میزاریم
بعد از استراحت از یخچال درمیاریم کمی ورز میدیم تا نرم بشه
یا میتونید خمیر رو اول شکل بدید بعد داخل سلیفون بپیچید و داخل یخچال به مدت 2 ساعت استراحت بدید.. به نظر من روش دوم بهتر..
بعد خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت حدود 2 تا 3 قاشق پودر کاکائو الک شده میزنیم. و رز میدیم..
برای شطرنجی کردن دو روش هست..
روش اول
خمیر سفید و کاکائویی رو کمی باز کنید و برش بزنید و کنار هم بچیندید تا حالت شطرنجی پیدا کنه ..
روش دوم
یا اینکه از خمیر گلوله هایی بردارید و به شکل استوانه کنید و کنار هم بچینید و حالت شطرنجی بدید..
روش سوم
خمیر سفید رو به قطر 1 سانت باز میکنیم اطرافش خط کش بگذارید و ببرید تا صاف بشه...
خمیر کاکائویی رو هم به همین روش باز کنید.. و خمیر کاکائویی رو روی خمیر سفید بزارید . از وسط برش بزنید میشه دو تکه. یک تکه روبزارید روی خیر قبل . یعنی میشه 4 طبقه !
و مستطیل های دراز برش بزنید
کمی سفیده ی تخم مرغ بزنید به خمیر ها و روی هم بچینید تا حالت شطرنجی پیدا کنه.. سفیده ی تخم مرغ کار چسب رو میکنه برای همه ی روش ها میتونید استفاده کنید.
داخل سلیفون بپیچید و داخل یخچال استراحت بدید
بعد از استراحت با چاقوی تیز برش بزنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید بیسکویت ها روبچینید و در فر از پیش گرم شده با 175 درجه به مدت 12 دقیقه بزارید تا بپزه .
بعد پخت اجازه بدید سرد بشه و بعد از سینی جدا کنید..
میتونید بیسکویت رو بزرگتر بگیرید
یا اینکه به شکل چشم جغد درست کنید
خمیر سفید رو لوله کنید
خمیر کاکائویی رو با وردنه باز کنید . زیر خمیر و روش کاغذ روغنی بزارید
خمیر سفید رو روی همیر کاکائویی بزارید و با استفاده از کاغذ روغنی بپیچید
برش بزنید
دوتا از برش ها رو کنار هم بزارید به جای بینی یه بادوم هندی بزارید و بعد داخل فر بپزید
بعد از پخت با اسمارتیز و کرم کاکائویی تزیین کنید..
وای خیلی خوشگله از همه مهمتر به شکلش میخوره خوشمزه ام باشه مرسی باران جوووووووووووونم














ممنون میشم
اگه میشه اموزش شیرینی رو بذاری که مخصوص ولنتاین باشه و اموزش تزیینشا
خواهش میکنم عزیزم
حتما عزیزم . سعی میکنم اموزش اونم بزارم
سلام
مرسی
واقعا باز هم میگم مطالب وبلاگتون فوق العاده هست.
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم.
شما لطف دارید
منم میخوام خیلی خوشگلن راستی اسمت بارانه؟









