ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
پوست پرتقال ها رو یا خلالی خرد کنید یا مثل تصویر بعد برش زدن بپیچید با خلال دندن فیکس کنید یا اینکه با یه نخ بهم وصل کنید که باز نشه..
حتما و حتما تا جایی که میتونید سفیدی پرتقال ها رو بگیرید . این سفیدی پرتقال است که باعث تلخ شدن مربا میشه...
بعد داخل دیگ پوست پرتقال ها رو بریزید و روش آب بریزید و روی حرارت بزارید وقتی جوشید 5 دقیقه روی حرارت بزارید و بعد آبکش کنید این کار رو 3 مرتبه ی دیگه هم تکرار کنید تا نلخی پوست پرتقال گرفته بشه...
داخل دیگ اب و شکر رو بریزید و روی حرارت بزارید تا بجوشه وقتی جوشید پوست پرتقال ها رو داخلش بریزید و روی حرارت ملایم حدود 1 ساعت تا یک ساعت و نیم بزارید تا مربا کاملا بپزه.. در آخر هم آب لیمو رو اضافه کنید...
بعد از پخت یه دستمال آشپزخونه روی دیگ بزارید .. از در قابلمه استفاده نکنید و بزارید یک روز بمونه .. بعد داخل شیشه های تمیز بریزید
میتونید از آب پرتقال هم برای مربا استفاده کنید.. اگه خواستید نصف لیوان آب بریزید و یک و نیم لیوان آب پرتقال و شکر رو روی حرارت بزارید تا بچوشه و بعد پوست پرتقال رو اضافه کنید ...
وااااااااااااااااااای اینا ببین













باسلام.مثل همیشه کاراتون عالیه وحرف نداره.ممنون










خواهش میکنم عزیزم