ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
دیدم برای تنوع بد نیست یه رسپی خوشمزه از مرغ براتون بذارم.
مواد لازم
ران مرغ 4 عدد
- قارچ 200 گرم
- پیاز 3عدد
- 8 قاشق غذا خوری مایونز
- نمک، فلفل، ادویه جات به سلیقه
- زعفران و آبلیموبه میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
- چند خلال دندان
مرغ رو بشورید و خشک کنید بعد مرغ رو چند ساعت در ابلیمو و ادویه ها بخوابونید. من خودم همیشه مرغ رو تو ادویه مخصوص مرغ و ماهی مارک (همیشک) می خوابونم واقعا مرغ و ماهی رو خوش طعم می کنه.
پوست پیاز رابگیرید ، و به مکعب های کوچک برش بزنید
قارچ رو به شکل نوارهای باریک برش بزنید
پیاز را در مقدار کمی روغن برای 2-3 دقیقه تفت بدید بعد قارچ رو اضافه کنید و به مدت 5 _ 6 دقیقه دیگه تفت بدید
حالا پوست مرغ رو با یه پاقوی تیز از گوشت جدا کنید. مواظب باشید پوست پاره نشه.
بعد موادی رو که درست کردی (قارچ و پیاز) بین پوست و گوشت بذارید و با یه خلال دندون محکم کنید
نمک بپاشید و سس مایونز رو بمالید به مرغ و روش زعفرون بریزید
هم می تونید تو تابه سرخش کنید( تو تابه های رژیمی خیلی بهتر جواب میده) و هم داخل فر از قبل گرم شده بذارید . حرارت و زمان پخت هم بستگی به فرتون داره.
نوش جان
به جای قارچ می تواند مرغ رو با هر چیز دیگه ایی که دوست دارید پر کنید:مثل کشمش، زرشک ، آلو خشک، آجیل، پنیر پیتزا و غیره بستگی به سلیقه خودتون داره