ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید
ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

ران مرغ پر شده با قارچ


دیدم برای تنوع بد نیست یه رسپی خوشمزه از مرغ براتون بذارم.




مواد لازم

 
ران مرغ 4 عدد
-
قارچ  200 گرم 
پیاز  3عدد
 - 8 قاشق غذا خوری مایونز
- نمک، فلفل، ادویه جات  به سلیقه

 - زعفران و آبلیموبه میزان لازم

 - روغن  برای سرخ کردن
-  چند خلال دندان


مرغ رو بشورید و خشک کنید بعد مرغ رو چند ساعت در ابلیمو و ادویه ها بخوابونید. من خودم همیشه مرغ رو تو ادویه مخصوص مرغ و ماهی مارک (همیشک) می خوابونم واقعا مرغ و ماهی رو خوش طعم می کنه.



پوست پیاز رابگیرید ،  و به مکعب های کوچک برش بزنید



قارچ رو به شکل نوارهای باریک برش بزنید



 پیاز را در مقدار کمی  روغن  برای 2-3 دقیقه تفت بدید بعد قارچ رو اضافه کنید و به مدت 5 _ 6 دقیقه دیگه تفت بدید

حالا پوست مرغ رو با یه پاقوی تیز از گوشت جدا کنید. مواظب باشید پوست پاره نشه.

 بعد موادی رو که درست کردی (قارچ و پیاز) بین پوست و گوشت بذارید و با یه خلال دندون محکم کنید




نمک بپاشید و سس مایونز رو بمالید به مرغ و روش زعفرون بریزید




هم می تونید تو تابه سرخش کنید( تو تابه های رژیمی خیلی بهتر جواب میده) و هم داخل فر از قبل گرم شده بذارید . حرارت و زمان پخت هم بستگی به فرتون داره.



نوش جان


به جای قارچ می تواند مرغ رو با هر چیز دیگه ایی که دوست دارید پر کنید:مثل کشمش، زرشک ، آلو خشک، آجیل،  پنیر پیتزا و غیره بستگی به  سلیقه خودتون داره



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.