ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اینم آموزش کیک مخملی قرمز که گفته بودم دستورش رو میذارم
یه کیک خوشگل برای ولنتاین و تولد .
مواد لازم
آرد و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو با هم الک کنیدو در یه کاسه بریزید و کنار بذارید .
تو یه کاسه ی کوچیک رنگ غذا رو همراه پودر کاکائو مخلوط کنید تا مثل یه خمیر بشه.
کره و شکر رو خوب با هم بزنید تا سبک بشه . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب هم بزنید .
1/3 آرد رو اضافه کنید و هم بزنید .
بعد نصف شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد دوباره مابقی آرد رو اضافه کنید و هم بزنید و سپس مابقی شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید و مطمئن بشید کاملا مخلوط شدن. در اینجا اگه خواستید انسانس بادام رو اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر سرکه و جوش شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید.
بعد کیک رو داخل قالبی که از قبل کره مالیدید و ارد پاشی کردید.(یا میتونید تو قالب کاغذ روغنی بندازید) بریزید . ( میتونید مواد رو به طور مساوی تو دو تا سه تا قالب یک شکل بریزید و بذارید بپزه ) اینطوری موقعه ی تزیین کیکتون سه یا دو طبقه میشه.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت 20 تا 35 دقیقه بذارید ( اینجا بگم که فر با فر فرق داره . شما خودتون ببینید حرارت و زمان فرتون چقدر برای پخت کیک ها مناسب هست)
برای کرم پنیری روی کیک
با استفاده از یک همزن برقی، پنیر خامه ایی و کره رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید با سرعت پایین تاموادتون روشن و یکدست بشه.
بعد پودر شکر و شیر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. و بعد از مخلوط شدن . مواد رو داخل یخچال بذارید تا یکم کرم خودش رو بگیره و بعد رو و لا به لای لایه کیک بکشید.
برای کرم میتونید از خامه ی شیرین شده هم استفاده کنید. ولی معمولا این کیک با کرم پنیری هست.
اینم مدل قلب. (اگه قالب قلب نداشتید به این روش درست کنید )
بوسسسسسس عالی بود.![](http://www.blogsky.com/images/smileys/119.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/119.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/119.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/119.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
مرسی عزیزم![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/125.png)
وای مرسی.
خیلی خوشکله.فقط یه سوال داشتم : میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟و اگه میشه چقدره؟
خواهش میکنم عزیزم
به جای کره فقط میتونید از روغن جامد استفاده کنید.
روغن مایع نمیشه. یا اینکه نصف کره نصف روغن جامد. اندازه هم همونه.
مرسی خیلی عالیهههههههههه..
فقط اینکه رنگ خوراکی از کجا میشه تهیه کرد.؟!؟
خواهش میکنم عزیزم
از مغازه هایی که لوازم قنادی میفروشن.
ممنون
...حالا یه سوال دیگه!!115 گرم کره میشه چند پیمانه؟
خواهش میکنم عزیزم
میشه یک سوم پیمانه .
باران جون خیلی قشنگه . حتما خوشمزه هم می شه . دست گلت درد نکنه عزیزم .
سرت درد نکنه عزیزم.![](http://www.blogsky.com/images/smileys/123.png)
درست کن خوشت میاد
مرسی! بهترینید!
یه سوال: به جای رنگ خوراکی چه میشه ریخت؟؟؟
زعفران میشه؟
خواهش میکنم عزیزم
زعفران ه م میشه ریخت ولی قرمز این رنگی نمیشه. بیشتر زرد میشه..
چطوری میتونین با کیک شیرین پنیر ترشو بخورین
پنیر خامه ایی که ترش نیست !!!!!! شیرین هست. پس تیرامیسو رو با چی درست میکنن با پنیر خامه ایی یا پنیر ماسکارپونه دیگه !!
این همه تنوع پنیر داریم.. همه ی پنیر ها که لیقوان و تبریزی نیستن...
Salimi156@yahoo.com
سلام عزیز م کیک خشگلی بود سوالم اینه که رنگ طعم کیک و عوض نمیکنه
نه عزیز تاثیری نداره
سلام خیلی مطالب وتصاویر آموزش دسرتون مفیده من اتفاقی این سایتو دیدم چه جالب که به همه نظرات جواب میدین .دمتون گرم......خدا قوت......
سلام عزیزم
خواهش میکنم دوست نازنین و خیلی خوش اومدید
ادب حکم میکنه به خاطر نظرات خوبی که میذارید جواب هم باید داده بشه.
خسته نباشی باران جون کیکت خیلی عالی شد قربونت![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
سلامت باشی عزیزم![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/123.png)
باران جون میشه به جای رنگ از اب لبو استفاده کرد؟
اره عزیزم میشه ولی به این پررنگی نمیشه
چه مقدار اب لبو نیاز داره؟
کم کم اضافه کن و ببین رنگ دلخواهت رو میده. همونقدر بریز.. فقط خیلی زیاد نشه
سلام باران جان،سال نو مبارک.....![](http://www.blogsky.com/images/smileys/119.png)
یه سوال داشتم میشه سرکه سفید وجوش شیرین حذف کرد؟سرکه توی طعم کیک تاثیر نداره؟
سلام عزیزم
سال نو شما هم مبارک ..
نه نمیشه. جوش شیرین رو میتونید کمتر بریزید. ولی سرکه باید باشه..
تو طعم هیچ تاثیری نداره..
سلااام میخاستم بپرسم اسن کیک بعد از پخت افزایش حجم داره؟چ قدر از قالب باید پر شه و جای خالی لازم داره؟
و اینکه چج.ری تشخیص بدیم که کیک پخته و از ته گرفتن اون جلو گیری کنیم..
این کیک تا په قدر تازه میمونه و قابل مصرفه؟ممنون میشم جواب بدین
سلام عزیزم
بله داره
برای هرکیکی همیشه 2/3 قالب رو پر کنید.
تقریبا اوخار تایمی که بهتون دادن تو فر داخل کیک خلال دندون بزنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی کیک پخته شده...
تا 4 یا 5 روز کیفیتش خوبه .
ببخشید باران جون میشه به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استادانمان؟؟؟؟
بهتر که جوش شیرین رو کمی استفاده کنید... یکم که عیب نداره
با سلام وخسته نباشید
باران جان امکان داره بجای سرکه سفید، از سرکه انگور استفاده کنم؟
سلام عزیزم
نه عزیزم نمیشه...
سلام عزیزم یک سوال داشتم گلم کیک مخملی در مایکرو ویو هم میشه تهیه کرد؟
سلام عزیزم![](http://www.blogsky.com/images/smileys/123.png)
کلا کیک میشه تو مایکرو درست کرد ولی سلاردام ... تومایکرو معمولیخشک میشه به نظر من جالب نمیشه ..
سلام عزیزم مامانم یه دونه عین این درست کرد جاتون واقعا خالی بود مرسی از پیشنهادتون...................
مررررررررررررررر30
سلام عزیزم![](http://www.blogsky.com/images/smileys/123.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/123.png)
خواهش میکنم عزیزم نوش جونتون
سلام
خسته نباشید
یه سوال: تو بعضی از سایتها داخل کرم پنیری خامه فرم گرفته هم اضافه کرده. چه تاثیری داره و آیا لازمه؟ بدون خامه خوب در میاد که خوش فرم باشه؟
ممنون
سلام عزیزم
میتونید اضافه کنید خوش طعم تر میشه..
بدون خامه هم اگه طعم پنیر رو دوست داشته باشید به نظر من عالیه..
سلام
خسته نباشید.
وافعا کیک جالبیه.
میخواستم بدونم میشه تو کیک پز هم درست کرد این کیک رو؟ و اگه میشه این مواد برای کیک پز کم نیست؟ مثلا دو برابرش کنم بهتر نیست؟ ممنون
سلام عزیزم
میشه درست کرد
ولی من تا حالا تو کیک پز درست نکردم
بستگی به سایز کیک پزتون داره اگه خیلی بزرگه که دستور رو دوبرابر کنید
سلام عزیزم
خیلی عالیه فقط من یه قالب خوب دارم میشه بعد از اینکه مواد رو درست کردم توی سه مرحله بریزم تو قالب؟ینی یه مقدار بریزم بعدش که پخت ظرف رو بشورم بعدش دوباره توی قالب بریزم تا بپزه؟مواد خراب نمیشه؟
سلام عزیزم
نه عزیزم خراب نمیشه اگه سرعت عملتون خوب باشه. روش سلیفون بکش و بذار یخچال و بعد استفاده کن..
سلام عزیزم . ممنونم از این وبلاگ خیلی خیلی خوبتون،
من همین الان این کیک و درست کردم ولی نمیدونم چرا وسطش زیاد پف نکرد، هیچ وقت همچین مشکلی با کیکهایی که درست میکنم داشتم. ایراد کارم کجاس؟ یکم خورد تو ذوقم
سلام عزیزم
خواهش میکنم دوست عزیز
عزیز با یه بار هیچوقت تو ذوقت نخوره...
چیزی که باعث میشه یا مواد خوب فولد نشدن یا زیادی مخلوط شدن یا اینکه دمای فر میزون نبوده ... یعنی یا سرد بوده یا زیادی داغ....
سلام باران جان چقدر خوشگله ولی مراحلش خیلی زیاد حوصله میخواد اما براعشقم درست میکنم حتما مرسی
سلام عزیزم
همه ی کیک ها همین قدر مرحله دارن دیگه...
امیدوارم با عشقت همیشه عاشقانه بمونید
سلام باران جون خسته نباشی با این سایت عالیت.. یه سوال داشتم: میشه تو این کیک از اسانس توت فرنگی هم استفاده کرد؟؟ ممنون
سلام عزیزم
سلامت باشی
بله عزیزم میشه...
سلام این رنگهای خوراکی به اصطلاح قرمز اصلا قرمزنیست هر چقدر میریزم صورتی یا آلبالوییه من شنیدم اصلا نمیشه رنگ قرمز رو درست کرد لطفا راهنمایی میکنید من از رنگ مایع وژله ای نیلگون استفاده میکنم
سلام عزیزم
مارک ویلتون بخر کاملا قرمز هست.
نیلگون رنگاش کلا مشکل داره...
سلام.ممنون از دستور خوبتون
عزیزم من این کیک رو درست کردم،اما چرا پایین کیک به اندازه ۱ سانت قهوه ای بود بعد ی رنگ گلبهی و بعد در بالای کیک رنگ کاملا قرمز بود؟میشه اشکال کارم رو بفرمایید.
طعم و بافت کیک عالی بود.
سلام عزیزم![](http://www.blogsky.com/images/smileys/101.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/123.png)
چه بانمک ! ادم کلی تلاش کنه عمرا بتونه ی کیک رو 3 رنگ دربیاره..
فکر کنم رنگ رو خوب مخلوط نکردید...