ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
این کیک تقدیم به عاشقان توت فرنگی
مواد لازم
برای کرم
برای کیک
طرز تهیه کرم توت فرنگی
توت فرنگی رو داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید
پنیر خامه ایی و شکر را کمی با همزن بزنید تا مخلوط و یکدست بشن و سپس پوره ی توت فرنگی رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنیدو بعد خامه ی شیرین شده رو اضافه کنید و هم بزنید ( میتونید از نصف خامه استفاده کنید) بعد کرم رو برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید
طرز تهیه کیک
زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید
پودر شکر و روغن را به زرده ی تخم مرغ اضافه کنید
مواد رو اول با لیسک کمی مخلوط کنید
و سپس با همزن حدود 3 تا 5 دقیقه با همزن بزنید
بعد شیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بزنید
ارد را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد خوب مخلوط بشن
بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا مخلوط بشن
سفیده ی تخم مرغ را جدا هم بزنید تا پفکی و حجمش دو برابر بشه و سپس سفیده رو به مایه ی کیک اضافه کنید و با لیسک ارام و دورانی هم بزنید
قالب را
چرب و آردپاشی کنید و سپس مایه ی کیک رو داخل قالب بریزید و قالب را در فر
از پیش گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 170 بگذارید تا بپزد
بعد از پخت اجازه بدید کیک کاملا سرد بشه اگه کرم رو به کیک سرد نشده بزنید کرم ذوب میشه و اصلا قشنگ نمیشه . بعد کیک رو از وسط دو نیم کنید
بعد کرم رو بین کیک بکشید و لایه ی بالایی کیک رو یگذارید و روی و دور کیک را هم با کرم کاور کنید
و برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید
وای من عاشق کیک توت فرنگی مرسیییئیی
خواهش میکنم عزیزم