ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید
ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی



 اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی


خمیر چینی بیشتر برای ساخت گلهای ظریف  استفاده میشه
و خمیر ایتالیایی برای کارهای ضخیمتر  که بیشتر حالت فانتزی دارن.


خمیر چینی:
چسب چوب شمال  1لیوان
آب نصف لیوان
آرد ذرت مخصوص گلسازی1لیوان
وازلین به مقدار لازم
گلیسیرین دو قاشق غذاخوری

ابتدا قابلمه تفلون کوچک(قابلمه نباید قبلا توش غذا پخته شده باشه....و در ضمن توی اون دیگه نمیتونید غذا بپزید) رو با وازلین زیاد خوب چرب میکنیم.یه قاشق چوبی هم برای اینکار لازم داریم.اونرو هم خوب با وازلین چرب میکنیم.


بعد از چرب کردن قابلمه و قاشق ....ابتدا نشاسته ذرت را داخل قابلمه میریزیم...سپس آب رو به نشاسته اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کامل حل شود.گلیسیرین رو داخل لیوان ریخته و خوب داخل لیوان میچرخونیم و بعد چسب چوب رو داخل لیوان ریخته و بعد به نشاسته و آب اضافه میکنیم(با اینکار چسب چوب به هیچ وجه به لیوان نمیچسبه و کامل خالی میشه)

و خوب مخلوط کرده تا خمیر یکدست شود...
و بعد روی شعله ملایم میذاریم و خوب با قاشق خمیر رو هم میزنیم تا از حالت روان خارج بشه.با قاشق مرتب وسط خمیر رو باز میکنیم تا به صورت مایع چیزی باقی نمونه.دقت کنید که باید تا پایان کار خمیر باید بالای سرش باشید و مرتب هم بزنید تا خمیر نسوزه


بعد از جمع شدن و پخته شدن خمیر از روی حرارت برداشته و به همون صورت داغ با وازلین خوب ورز میدیم تا کل خمیر چرب بشه و خوب ورز بخوره بعد داخل پارچه سفید تمیزو بعد کیسه نایلن و بعد داخل ظرف دردارو میذاریم تا سرد بشه  و به اصطلاح خمیربرسه.


خمیر ایتالیایی
چسب چوب شمال 1 لیوان

گلیسیرین 2 قاشق غذاخوری

وازلین هم به مقدار لازم

نشاسته ذرت 1لیوان



مثل روش قبلی قابلمه و قاشق چوبی رو خوب چرب میکنیم.
نشاسته و چسب چوب و گلیسیرین رو داخل قابلمه ریخته و خوب با قاشق هم میزنیم تا گلوله ای نمونه و خمیر یکدست بشه


بعد روی کتری در حال جوش میذاریم وروی قابلمه یه بشقاب میذاریم.بعد از حدود 5 دقیقه خمیر رو با قاشق چک میکنیم.قاشق رو میندازیم زیر خمیر تا ببینیم بسته شده یا نه.بعد خمیر رو برمیگردونیم تا طرف دیگه اش هم حرارت ببینه.توی این حالت دیگه بشقاب رو نمیذاریم
  
بعد با قاشق مثل روش قبلی خوب وسط خمیر رو باز کرده تا خوب پخته بشه.خیلی هم حرارت ندید که خشک نشه
یکمی هم خمیر نرم بمونه اشکالی نداره.چون با حرارتی که داره پخته میشه
از روی حرارت برمیداریم و خوب با وازلین ورز میدیم

تا خمیرمون حسابی چرب و نرم بشه
بعد میذاریم داخل پارچه سفید و تمیز و بعد داخل کیسه و بعد ظرف دردار تا سرد بشه و جا بیوفته.

اموزش دستور خمیر از پرپرک عزیز تو مامی سایت.






برای مونتاژ کردن کار هم اول کمی چسب چوب شمال رو به پشت خمیر میزنیم و بعد میچسبونیم روی کار.








اینم یه سری دیگه. برای تزیین ظروف سفره هفت سین هم قشنگ می شه.










دیگر آموزش ها



نظرات 59 + ارسال نظر
سید یکشنبه 10 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 11:08 ب.ظ

سلام وقت بخیر خسته نباشی همشیره ، یه سوال واین که خمیرو که پختم عروسکو نیمساعت بعدش میشه ساخت یا یکی دوروز باید بصربم؟

سلام
سلامت باشید
میتونید بعد نیم ساعت هم بسازید مشکلی پیش نمیاد..

نونو شنبه 16 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 09:52 ب.ظ

من دقیقا مواد همینا رو ریختم. چند بار هم قبلا درستردم بهتر میشد اما چند با اخیر تو خمیر گوله گوله های خیلی کوچک میشه.
چشب چوبم شماله و نشاسته ذرت و 8 دقیقه شعله ملایم میذارم بپزه. خیلی هم حالت پذیر نیست. مشکل چیه.

با قاشق چوبی موقعه ی پخت خوب مخللوط کنید. احتمالا خوب هم نمیزنید که گوله گوله میشه. و حالت پذیریش خوب نمیشه.

بنده ی خدا جمعه 22 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 01:31 ب.ظ

سلام میشه به جای نشاسته ذرت از نشاسته ی معمولی استفاده کرد ؟

سلام عزیزم
بله میشه مشکلی نیست. نشاسته رو اسیاب کنید و بعد استفاده کنید.

مینا جمعه 22 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 04:29 ب.ظ

سلام ببخشید یه سوال بعد اضافه کردن رنگ روغن نیاز ی به استراحت خمیر هست ؟ و رنگ روغن رو مستقیم بزنیم یا رقیق کننده خاصی داره ؟

سلام عزیزم
رنگ روغن رو مستقیم به خمیر اضافه کنید و ورز بدید تا خوب همه جای خمیر رنگ بگیره . احتیاج به استراحت هم نداره.

donya یکشنبه 24 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 04:22 ب.ظ http://www.donya_afzal@yahoo.com

سلام من خمیرایتالیای درست کردم سفت شدبیشتر۱۵دقیقه گذاشتم ۱۰دقیقه بیشتر چون به چنگال میچسبیدبعدگذاشتم یخچال ۲ساعت بعدش رفتم سراغش سفت شده بودبعدیکم چسب چوب بایکم آب قاطیش کردم ورزش دادم نرم شداماوقتی وازلین میزنم که چسبناک بودنشوبگیره خمیرترک میخوره تکه تکه میشه چیکارکنم ؟؟؟داخل یخچال نذاشتم میشه زودجواب بدین چندروزتاعیدنمونده ممنون

سلام عزیزم
خمیر رو ده دقیقه بپزید اگه کمی چسبید ایراد نداره با ورز دادن درست میشه.
داخل یخچال هم میتونید نذارید مشکلی پیش نمیاد ولی اگه داخل یخچال یا محیط اتاق میذارید حتما خمیر رو داخل کیسه فریزر بذارید و خوب درش رو ببنید و بعد داخل ظرف در دار بذارید که هوا اصلا بهش نخوره که خشک بشه.
دیگه وقتی خشک شد نباید چسب چوب و اب میریختید خمیر خراب شده بود.
خمیر رو 10 دقیقه بپزید و بعد داغ داغ با کمی وازلین ورز بدید و بذارید داخل کیسه و بعد استفاده کنید.

donya یکشنبه 24 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 04:46 ب.ظ http://www.donya_afzal@yahoo.com

melika دوشنبه 25 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 03:43 ب.ظ http://meliki.blogfa.com

سلام
وب بسیار زیبایی داری.....از کارای هنریتون لذت بردم...ممنون میشم از وب منم دیدن کنید.....مرسی

سلام دوست عزیزم
ممنون شما لطف دارید خوشحالم که دوست داشتید
حتما

nasrin سه‌شنبه 11 فروردین‌ماه سال 1394 ساعت 09:01 ب.ظ

سلام گیلیسیرین رو باید از کجا تهیه کنم چون چند دفعه که داروخانه رفتم نتونستم تهیه کنم و اینکه گسیرین حتماً باید مایع باشه نمیشه به صورت کرم باشه؟ممنون از راهنمایی تون

سلام دوست عزیز
از همون داروخونه باید تهیه کنید. من همیشه از داروخانه میخرم.. عجیب که نداشتن !! بله حتما باید مایع باشه...

nasrin پنج‌شنبه 13 فروردین‌ماه سال 1394 ساعت 11:02 ب.ظ

سلام گیلیسیرین رو باید از کجا تهیه کنم چون چند دفعه رفتم داروخانه گیلیسیرین مایع موجود نبود فقط به صورت پماد هست موردی نداره از پمادیش استفاده کرد؟

سلام عزیزم

عجیبه !! چون اکثرا دارخونه ها گلیسرین دارن !!! من همیشه از داروخونه میخرم !! نه عزیز پماد نمیشه باید مایع باشه.. به چند تا دارخونه ی دیگه سر بزنید حتما دارن !

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.