ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
------------------------------------------------------------------------------------
اینم آموزس یه کیک هویج خوشمزه. ساده و آسون/
هویج 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر، 100 گرم
روغن 50 گرم
آرد، 160 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
دارچین نوک قاشق چایخوری
هویج رو رنده کنید.با رنده ی متوسط. نه درشت باشه نه ریز.
آرد و نمک و بکینگ پودر و شکر و دارچین رو مخلوط کنید و الک کنید
تو یه ظرف تخم مرغ ها روبا چنگال بزنید
تخم مرغ ها رو به هویج رنده شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلط بشن بعد روغن رو اضافه کنید وهم بزنید
آرد رو به مخلوط هویج اضافه کنید و هم بزنید
قالبتون رو چرب کنید مواد رو داخلش بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 160 به مدت 40 تا 50 دقیقه بذارید تا بپزه.
وقتی پخت اجازه بدید کاملا سرد بشه و بعد از قالب خارج کنید
برش بزنید و میل کنید.
عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی
با سلام و خسته نباشید. من این کیک شما رو در ماه رمضان سال 93 دیدم و درست کردم. خیلی عالی بود. دست شما درد نکنه.
من به هیچ عنوان از "پکینگ پودر" استفاده نمیکنم. برای این کیک هم سفیده تخم مرغ رو با همزن حسابی زدم. خیلی خوب شد.
همیشه هم از آرد گندم نانوایی + سبوس زیاد برای کیک استفاده میکنم که خاصیت هم داشته باشه. (آرد سفید هیچ خاصیتی نداره به نظرمن)
باز هم ممنون از آموزش کیک خوشمزه تون
نوش جان عزیزم
چه خوب که از مواد ارگانیک استفاده میکنید
مرسی از توضیحاتتون