ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
این شیرینی یه شیرینی اتریشی هست که فوق العاده خوش طعم و خوش بو هست
مواد مورد نیاز
آرد بادام 100 گرم ( بادام رو پوست بکنید و پودر کنید)
آرد 100 گرم
کره ی سرد 80 گرم
3 قاشق غذاخوری شکر پودر شده
وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند برای روی شیرینی
کره رو رنده ی درشت کنید
آرد رو به کره ی رنده شده اضافه کنید و با انگشت ورز بدید که مثل خرده نان بشه
شکر پودر شده و وانیل رو اضافه کنید و ورز بدید
آرد بادوم رو اضافه کنید
تو یه ظرف جداگانه تخم مرغ رو هم بزنید
وسط آرد رو گود کنید و تخم مرغ رو داخلش بریزید و سریع ورز بدید
خمیر رو جمع کنید و دورش سلیفون بکشید و برای 2 ساعت داخل یخچال بذارید
بعد از دوساعت خمیر رو از یخچال دربیاردید و کمی ورز بدید و با وردنه به ضخامت 2 سانت بازش کنید
2 سانت 2 سانت برش بزنید
و بعد به شکل نعل اسب دربیارید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از پیش گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه بذارید تا بپزه
بعد از پخت اجازه بدید سرد بشه و بعد از سینی جداش کنید.وقتی تو سینی هست روش پودرقند بپاشید.
درجه فر چند باشه؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم بستگی به فرت داره ولی دمای 170 باشه.
سلام میشه داخل ماهی تابه سرخ کرد اخه فر ندارم:
سلام عزیزم
نه گلم نمیشه. باید تو فر بره.
سلام- خسته نباشیدممنون از آموزشهای زیباوکاملتون می خواستم بدونم برای تهیه ی آردبادام حتما باید بادامها پوست گرفته باشند یااینکه باپوست هم میشه
سلام عزیزم
خواهش میکنم دوست عزیز
بله حتما باید پوست گرفته باشن.
بادام رو بنداز تو آب جوش بمونه پوستش راحت کنده میشه. بعد که خشک شد آردش کن.
سلام بانو جان
ایشالا همیشه شادو سلامت باشی
این شیرینی باید ترد بشه یا نرم ؟من درست کردم خیلیخوشمزه اس فقط نرم شده !!
میخواستم بدونم کارم مشکلی داشته ؟
سلام عزیزم
نرم هست.
نه کارت درسته. نوش جونت
با سلام
من به بادام حساسیت دارم میشه بجاش از گردو استفاده کنم؟
یا اصلا میشه بادام رو حذف کرد و بجاش آرد یا مثلا پودر نارگیل ریخت؟
سلام دوست عزیزم
از گردو یا پسته یا فندوق هم میتونید استفاده کنید.