X
تبلیغات
رایتل

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

ژله موزاییک





مواد لازم

ژله در چند رنگ

دسر پایه


 چند رنگ ژله رنگی درست کنید اما فقط با یه پیمانه آبجوش  تا ژله سفت بشه.( آب سرد رو حذف کنید) و به روش بن ماری ژله ها رو درست کنید تا شفاف بشه.  بعد از اینکه کامل بسته شد و سفت شد به قطعات مربعی شکل ببرید یا قالب بزنید

بن ماری: ژله رو که با آب جوش مخلوط کردید. ظرف حاوی ژله رو روی بخار آب بذارید. کتری آب رو بذارید رو حرارات و کاسه رو بذارید روش. که با بخار آب ژله حل بشه.



میتونید از یک یا دورنگ ژله فقط استفاده کنید.




برای دسر  پایه:

میتونید تو انواع کرم ها بریزید. که یه مدلش کرم وانیلی هست.


کرم وانیلی:

شیر :3 پیمانه

شکر:3/4 پیمانه 

خامه:100 گرم

وانیل: 1 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین:25 گرم (3 قاشق غذاخوری)


طرز تهیه:

ابتدا پودر ژلاتین رو با 4 یا 5  قاشق غذاخوری اب سرد مخلوط کنید که یه حالت اسفنجی پیدا کنه. بعد به روش بن ماری حلش کنید که شفاف بشه.

شیر و شکر رو  روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه.بعد از روی حرارت بر میداریم و خامه و وانیل رو اضافه میکنم و هم میزنیم. شیر باید ولرم باشه. اگه شیر داغ باشه خامه می بره. بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم.


یه مدل دیگه دسر پایه اینه که:

شیر عسلی رو با پودر ژلاتین که بالا طرز تهیه اش رو توضیح دادم مخلوط کنید.(مقدار اب رو برای حل ژلاتین بیشتر کنید مثلا یه فنجون)  و به عنوان کرم پایه استفاده کنید. فقط اجازه بدید ژلاتین رو که درست کردید به دمای محیط برسه. یعنی از داغی بیافته بعد با شیرعسلی مخلوطش کنید.


یا برای پایه میتونید از ژله ی آناناس یا آلوئه ورا استفاده کنید.  یا  ژله  آناناس و  آلوئه ورا رو با بستنی مخلوط کنید و به عنوان پایه استفاده کنید. 



بعد از این که کرم پایه رو درست کردید.

ژله ها ی مکعبی بریده شده. یا  قالب زده شده رو . رو داخل ظرفی که میخواید ژله رو درست کنید بریزید. یکم کف ظرف رو با روغن چرب کنید. بعد ژله های مکعبی رو بریزید و کرم رو روی ژله ها بریزید. 




و بعد ظرف رو به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بذارید.



و برای سرو میتونید ژله رو ببرید .






یا اینکه داخل قالب بریزید و قالب رو برگردونید.


بو


اینم ژله موزاییک تخم مرغی. ( که برای این مدل. سرتخم مرغ رو یه کوچولو بشکنید و داخل تخم مرغ رو خالی کنید و خوب توی پوست تخم مرغ رو بشورید که بعد ژله بو تخم مرغ نده) بعد هم داخلش رو پر کنید.



در مورد این مدل هم باید بگم که: کرم پایه رو درست کنید و بذارید داخل یخچال تا بسته بشه یا اینکه میتونید ژله آناناس رو یا الوئه ورا رو با بستنی مخلوط کنید و  به عنوان پایه استفاده کنید. بعد ژله ها رو درست کنید. بذارید خنک بشه.

داخل کرم پایه رو با هر قالبی که دوست دارید قالب بزنید و خیلی آروم داخل قسمتی رو که قالب زدید خارج کنید و با ژله ی خنک شده پر کنید. میشه این دسر خوشگل.





دیگر آموزش ها





تاریخ ارسال: دوشنبه 21 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 08:10 ب.ظ | نویسنده: ... | چاپ مطلب
نظرات (36)
چهارشنبه 13 آذر‌ماه سال 1392 05:44 ب.ظ
گوگولی مگولی [ ] لینک نظر
ساملاملیکم خوفی؟ابجی خوفن؟کاش طرزتهیشم می گفی فندق نارنگی جون:
پاسخ:
علیک سلام
ممنون خوفیم.
گفتم دیگه عزیزم. ادمه ی مطالب رو برو یه طومار نوشتم !
یکشنبه 1 دی‌ماه سال 1392 12:03 ق.ظ
آروشا [ ] لینک نظر
سلام عالی بود
پاسخ:
سلام عزیزم

خوشحالم که دوست داشتی
دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1392 12:59 ب.ظ
سودی [ ] لینک نظر
مرسی از آموزش خوبتون.من یه مشکل داشتم هربار که میخوام قالب رو برگردونم از وسط میشکنه.چیکار کنم سالم دربیاید
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم.
عزیزم قالب رو بذار تو سینک اب داغ برای چند ثانیه نگه دار و بعد برگردون دیگه نه میچسبه به ظرف نه میشکنه. قلقش فقط خوب دراوردن از ظرف هست.
برای ژله ودسر اگه تازه کار هستید از قالب های پلاستیکی استفاده کن که خیلی خوش قلق هستن و کارباهاشون راحته.
سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1392 05:53 ب.ظ
سودی [ ] لینک نظر
ممنون از راهنمایی خوبتون.یه سوال دیگه داشتم .میخواستم ببینم برای درست کردن کرم پایه اون مقدار شیر عسلی باید چقدر باشه که به اون میزان ژلاتین بخوره
پاسخ:
یه قوطی. ژلاتین رو بیشتر بریزی مشکلی نیست ولی کم بریزی کارت خراب میشه.
سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1392 06:52 ب.ظ
سودی [ ] لینک نظر
یه سوال دیگه اینکه.من به جای شیرعسلی که تو قوطی هست اشتباهی شیرعسل خریدم.اونا که تو پاکت هستن فردا هم مهمون دارم وقت ندارم برم بخرم.به نظرتون با اینم میشه درست کرد?
پاسخ:
میشه عزیزم مشکلی نیست. فقط تو طعم و مزه فرق داره.
پنج‌شنبه 12 دی‌ماه سال 1392 08:39 ب.ظ
سودی [ ] لینک نظر
میخواستم ازتون تشکر کنم.همه از ژله خوششون اومد.ژله رو با لوییءورا و با شیر عسلی درست کردم اولی که عالی شد.شیر.عسلی.هم.فقط یه کوچولو گلوله.گلوله شد با این وجود که گذاشتم.پودر.ژلاتین سرد شده بود .اما.بازمطعمش عالی بود.واقعا مرسی
پاسخ:
نوش جونتون عزیزم. خوشحالم که خوب دراومد

باید وقتی ریختی تند هم میزدید البته اونقدرها هم مهم نیست.
خواهش میکنم گلم
یکشنبه 15 دی‌ماه سال 1392 01:58 ب.ظ
ریحانه [ ] لینک نظر
سلام من امروز 15 دی ماه 1392 با وبتون آشنا شدم واقعا ممنون از این توضیحات خوب و کاملتون. خیلی خوشایند و لذت بخشه که شما تجربیاتتون به راحتی دراختیار دیگران می گذارید انشاا... موفق و پیروز باشید
پاسخ:
سلام عزیزم
خیلی خیلی خوش اومدی گلم
ممنون عزیزم شما لطف دارید
سلامت و شاد باشید
جمعه 20 دی‌ماه سال 1392 11:24 ق.ظ
مسی [ ] لینک نظر
سلام خسته نباشی ممنونم ازت که اینقد خوب توضیح دادی تازه وبتو پیداکردم
پاسخ:
سلام عزیزم
سلامت باشی گلم خوش اومدی. خوشحالم که دوست داشتی
جمعه 11 بهمن‌ماه سال 1392 06:07 ب.ظ
حنا [ ] لینک نظر
مرسی30 اگه میشه ژله تزریقی روهم بذار. میتونین؟
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم
چشم حتما
چهارشنبه 16 بهمن‌ماه سال 1392 01:02 ب.ظ
Fatima [ ] لینک نظر
سلام عزیزم،من این ژله رو درست کردم ولى ژله پایه ام قبل از اینکه تیکه هاى ژله را اضافه کنم بهش خیلى سفت شد اصن از قیافه افتاد(شیرعسلى و ژلاتین بود. )میشه بگى باید چیکار کنم؟مرسى
پاسخ:
سلام عزیزم
اشکال نداره زیاد گذاشتی بمونه اینطوری شده.
دوباره ظرف شیر عسلی رو بذار روی بخار کتری و کمی هم بزن تا از صفتی خارج بشه وقتی از حرارت افتاد و خنک شد بریز رو ژله ها.
چهارشنبه 16 بهمن‌ماه سال 1392 11:44 ب.ظ
شراره [ ] لینک نظر
پاسخ:
دوشنبه 28 بهمن‌ماه سال 1392 06:00 ب.ظ
نگین [ ] لینک نظر
سلام بر دوستان عزیز.خسته نباشین .واقعا لذت بخشه .
پاسخ:
سلام عزیزم
ممنون دوست عزیزم .شما لطف دارید
جمعه 2 اسفند‌ماه سال 1392 09:03 ق.ظ
مرجان [ ] لینک نظر
lمن هنوز درست نکردم ولی به نظرچیز جالبی میاد
پاسخ:
درست کن. اینگده خوشمزه و خوشگله.
جمعه 2 اسفند‌ماه سال 1392 01:53 ب.ظ
مریم [ ] لینک نظر
سلام بانو جونم
وبلاگت خیلی خوفه و منم کلی ناامید شدم
آخه من یه خوبی تو نمیتونم درست کنم
ژله که درست میکنم نصفش میچسبه به ته ظرف نمیدونم چرا
چیکار کنم نچسبه؟
مرسی دوست دارم یه عالمه مهربون
پاسخ:
سلام عزیزم
ممنوندوست گلم شما لطف داری
عزیزم ظرف خیلی کم چرب کن بعد ژله رو که داخلش بریز
موقعه ی برگردوندن هم ظرفرو چند ثانیه داخل آب خیلی گرم بذار.
یعنی سینک رو پر از آب داغ کن و ظرف ژله رو داخلش بذار و چند ثانیه نگه دار و بعد برگردون. نمیچسبه دیگه.
بوووووووووووووووووووووس
دوشنبه 19 اسفند‌ماه سال 1392 08:48 ب.ظ
مریم [ ] لینک نظر
مرسیییییییییییییییییی از راهنماییت.خیلی خوشمزه شد عجیجم
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم
نوش جونتون
چهارشنبه 21 اسفند‌ماه سال 1392 12:32 ب.ظ
زهرا [ ] لینک نظر
سلام خانمی خیلی خوشگله ژلش ولی از قالبش در نمیاد. از هر روشی هم استفاده میکنم خراب میشه.....
پاسخ:
سلام عزیزم
عزیزم یکم کف قالب رو چرب کن و بعد از اینکه ژله رو رختی داخلش و گرفت برای برگردوندنش یا ظرف رو بذار تو اب گرم یا از پشت روش سشوار بگیر راحت برمیگرده.
یکشنبه 17 فروردین‌ماه سال 1393 02:34 ب.ظ
ماندانا [ ] لینک نظر
سلام دوست خوبم خیلی ممنون از سایت بسیار آموزنده و مفید شما امیدوارم موفق باشید خواهشمندم مارا از هنر زیبای خود بیشتر بهره مند سازید.
پاسخ:
سلام عزیزم
خواهش میکنم دوست گلم خوشحالم که دوست داشتید
چشم حتما
سه‌شنبه 19 فروردین‌ماه سال 1393 04:38 ب.ظ
زهرا [ ] لینک نظر
قشنگ بود
پاسخ:
سه‌شنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال 1393 01:13 ب.ظ
مریم [ ] لینک نظر
وای خدایا چقدر شما ماهی. این اولین باره که من دارم این سایتو می بینم و واقعا مهربونی شما و سلیقه قشنگتون جذبم کرده. امیدوارم که همیشه همین قدر شاداب، سلامت و پرانرژی باشید.
پاسخ:
مرسی عزیز دلم شما لطف دارید
خوش اومدی دوست گلم
همچنی شما عزیزم شاد و سلامت باشی
پنج‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه سال 1393 04:04 ق.ظ
مینا [ ] لینک نظر
Slm.man 4 no zhele 2rost kardam.vali motasefane meghdare zhele aloverao bastanio nemidunam cheghad ba ham makhlut konam.pudre zhelatinam mikhad?mamnun misham zud j bedid
پاسخ:
سلام عزیزم بسته به گنجایش ظرفت داره .

یه بسته ژله ی الوئه ورا رو با 3 قاشق بستنی مخلوط کن.
پودر ژلاتین هم نمیخواد ...
پنج‌شنبه 5 تیر‌ماه سال 1393 12:05 ق.ظ
مهشید [ ] لینک نظر
سلام من امروز با سایتتون آشنا شدم خیلی زیبا بود من این دسرو درست کردم ولی وقتی شیر را داخل ژله الوئه ورا ریختم برید علتش چیه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
پاسخ:
سلام عزیزم
خوش اومدی دوست گلم
به خاطر اینکه ژله داغ بوده و شیر سرد..
باید بذارید هم دما بشن... شیر رو بذارید از یخچال بیرون و سرد نباشه و ژله رو هم بذارید از داغی بیافته و بعد مخلوط کنید.
دوشنبه 9 تیر‌ماه سال 1393 05:57 ب.ظ
مهدیه [ ] لینک نظر
با سلام من این ژله رو با پایه وانیلی درست کردم خیلی عالی و زیبا شد ازتون تشکر میکنم و براتون آرزوی موفقیت میکنم
پاسخ:
نوش جان عزیزم
سلامت باشید
جمعه 27 تیر‌ماه سال 1393 06:19 ب.ظ
نینی [ ] لینک نظر
خیلی خوب بود عزیزم مرسی
پاسخ:
یکشنبه 29 تیر‌ماه سال 1393 01:28 ب.ظ
لیلا [ ] لینک نظر
سلام خیلی عالی بود می خوام واسه مهمونم ژله خورده شیشه درست کنم
پاسخ:
سلام عزیزم
نوش جونتون و امیدوارم همیشه مهمونی و شادی باشه...
شنبه 4 مرداد‌ماه سال 1393 02:45 ب.ظ
الناز [ ] لینک نظر
سلام خوشمزس واقعا
پاسخ:
دوشنبه 6 مرداد‌ماه سال 1393 01:56 ب.ظ
فرزانه [ ] لینک نظر
سلام دوست عزیزم
میشه برای ژله پایه از دسر نارگیلی استفاده کنیم ؟
وسوال دوم ژله رو از قالب سلیکونی چه جوری در بیارم که خراب نشه؟
مرسی
پاسخ:
سلام عزیزم
چرا نشه عزیزم خوبم میشه....
سینک رفشویی رو با اب داغ پر کن و ظرف یله رو برای چند ثانیه بذار تو آب داغ و بعد دربیار رو برگردون..
پنج‌شنبه 23 مرداد‌ماه سال 1393 10:15 ق.ظ
الناز [ ] لینک نظر
سلام خیلی خیلی ژله هاتون خوشگل شده ولی برای من این جور نیامد وقتی الوئه ورا رو ریختم ژله هام دیده نشد تماما روشان سفید شد
پاسخ:
سلام
ژله الوئه ورا که شفاف هست باید دیده بشه.
شما باید بذاری ژله کاملا از حرارت بیافته و بعد بریزید
چهارشنبه 29 مرداد‌ماه سال 1393 10:14 ق.ظ
نسیم [ ] لینک نظر
سلام ...راجع به درست کردن پایه با ژله بستنی بیشتر توضیح بدین لطفاااااا. من نفهمیدم چی شد.
وقتی این دو تا رو مخلوط کردیم... باید توش اب بریزیم و ژلاتین رو حل کنیم؟ و مقداراش بر چه اساسیه...
مرسی..
پاسخ:
عزیز پودر ژله رو با 1 لیوان ابجوش مخلوط کن و بذار خنک بشه وقتی خنک شد بستنی اضافه کن و بریز رو مواد .همین
یکشنبه 9 شهریور‌ماه سال 1393 01:32 ق.ظ
niloofar [ ] لینک نظر
akh joon man asheghesham kheliiiii naze ...farda hatman dorostesh mikonam...merc azizam
پاسخ:
دوشنبه 31 شهریور‌ماه سال 1393 06:44 ب.ظ
م.ن [ ] لینک نظر
سلام من زله تزریقی درست کردم خامه هارو با رنگهای مجاز رنگی کردم کارم زیبا شد اما موقع خوردن خامه ها بو وطعم زله راخراب کردم مجبور به دور ریختن اون شدم میشه راهنمایی کنید درضمن رنگها مجاز واستانداردو تازه بود خامه هم مشکلی نداشت
پاسخ:
شاید از طعم خامه خوشتون نیومده وگرنه بد نمیشه اینبار به جای خامه از دنت استفاده کنید
چهارشنبه 9 مهر‌ماه سال 1393 02:02 ب.ظ
paria [ ] لینک نظر
like dari
پاسخ:
سه‌شنبه 14 بهمن‌ماه سال 1393 06:41 ب.ظ
شیش [ ] لینک نظر
می خوامممممممممممممممممممم
یکی برام درست کنه
پاسخ:
یکشنبه 9 فروردین‌ماه سال 1394 11:47 ق.ظ
عاطفه [ ] لینک نظر
سلام
منظورتون از خامه خامه ی صبحانه اس یا خامه ی شیرینی؟؟
پاسخ:
سلام عزیزم
همون خامه ی صبحانه از این پاکت صورتی ها
چهارشنبه 30 اردیبهشت‌ماه سال 1394 01:53 ب.ظ
تنها [ ] لینک نظر
سلام خیلی زیبا بود
خوشحال میشم به وب
من بیای و نظر بدی
موفق باشی...:
پاسخ:
سلام دوست عزیز
حتما
چهارشنبه 3 تیر‌ماه سال 1394 10:07 ب.ظ
رامتین [ ] لینک نظر
محشر بود حرف نداشت
پاسخ:
جمعه 13 آذر‌ماه سال 1394 05:48 ب.ظ
katayoon [ ] لینک نظر
سلام، ممنون از دستور خوبتون
من یه سوال داشتم ، من ایران نیستم و ژله آلورا یا آناناس پیدا نمی کنم میتونم پودر ژلاتین رو با بستنی ترکیب کنم برای ژله پایه؟
پاسخ:
سلام عزیزم
خواهش میکنم
شدنش که میشه ولی طعم اصلا خوبی نخواهد داشت.... از ژله ی لیمو و... هر ژله یی که رنگش روشنه میتونید استفاده کنید.
یا از پایه های دیگه استفاده کنید...
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.

رتبه سنج گوگل

رتبه سنج گوگل